Velkommen til DELKs St. Hansstevne 2018

DELKs tradisjonsrike sommerstevne vil også i år bli arrangert på Gjennestad i Stokke – lørdag 23. og søndag 24. juni. Stevnets tema er «Bygge for livet».

Ønsker dere å bestille overnatting i internat eller camping i bobil/vogn/telt kan det gjøres her. Bestilling av overnatting må være sendt innen søndag 17. juni.

Vi åpner stevnet med bibeltime allerede lørdag kl. 11. Bibeltimeholder vil være Bertil Andersson som er prest i DELK Telemark.

Utover dagen blir det seminarer. På et av seminarene får vi besøk av Vidar Bakke som er prest i bymenigheten Sandnes. Temaet for hans seminar vil være «Å leve et disippelliv».

Vi får også besøk av Anne Lise Søvde Valle som er daglig leder i NORME. Hun vil tale over temaet «Misjon – har vi ikke noe bedre?».

I tillegg forsøker vi å legge til rette for et seminar for ungdom med temaet «Grill en kristen», og vi har allerede fått ja fra Finn Olav Felipe Jøssang. Han er bibelinspirator for ungdom i Bibelleseringen og vil også ha talen på ungdomsmøtet lørdag kveld.

På lørdag kveld blir det også bli konsert og grilling i parken.

Søndag formiddag blir det gudstjeneste. Deretter er det tid for mat og prat, før vi samles igjen til et avslutningsmøte på ettermiddagen.

Anders Rønningen vil ha det musikalske ansvaret gjennom helgen og barna kan se frem mot St. Hansormen barnefestival.

Hele programmet er enda ikke helt på plass – men vi håper at dette kan gi inspirasjon til å holde av dagene i kalenderen.

Vel møtt på Gjennestad lørdag 23. og søndag 24. juni!

Stine Næss Askjer

 

Artikkelen er publisert 10. januar 2018