DELK ønsker kontakt med ungdom som vil bli lærere

DELKs skolekonsulent Tore Slettvik sender i disse dager ut et brev til en rekke ungdommer som er i et utdanningsløp som kan gi undervisningskompetanse.

 

Tore skriver at landet vårt trenger unge, kristne mennesker til undervisningsarbeid. Det gjelder både i de kristne friskolene og i de offentlige skolene.  – Vi i DELK jobber aktivt for at skolene våre skal ha så gode lærere som mulig. Kanskje du ser for deg en framtid som lærer i en DELK-skole? Vi får mange tilbakemeldinger fra ansatte i skolene våre om at de opplever arbeidsmiljøet som inspirerende og godt.

DELK kan ikke love noen jobb, men kirkesamfunnet er interessert i å ha kontakt med ungdom som kan tenke seg jobb på en av DELKs skoler. Med de nye kompetansekravene kan det være lurt å forhøre seg litt om hva de enkelte skolene har mest behov for i årene framover.

Til DELKs generalforsamling i oktober 2015 ble det laget en liten brosjyre om DELKs skoler. Last ned eller les brosjyren.

Hvis du er interessert, eller kjenner noen som er det, kan du kontakte Tore som gjerne sender deg et nytt hefte som heter Kristen fri skole. Det er laget for samtale og refleksjon og er utarbeidet av en NLA-ledet gruppe med representanter for de fleste kirkesamfunn som driver kristne friskoler.

Kontakt Tore Slettvik på telefon 906 51 958, eller send en e-post til tore.slettvik@delk.no hvis du ønsker å få heftet tilsendt eller har spørsmål om arbeid i DELKs skoler. Du kan også kontakte en av DELK-skolene direkte.

Kontaktinfo finner du her på DELKs nettsider.

Alle stillinger i DELK-skolene lyses ut på www.jobbikristenskole.no.

 

Artikkelen er publisert 28. april 2016