Ekteskapshelg i Sandefjord

Den 21-23. januar arrangerer DELK ekteskapsweekend på Scandic Park Hotell i Sandefjord. Prest i DELK Telemark, Fred Arve Fahre, forteller litt om helga: – Vi har lenge pratet om at vi ønsker å ha et lav-terskel tilbud til ektepar som har lyst til å investere i ekteskapet sitt, og som kan tenke seg en hotellhelg i romantiske omgivelser, sier han.

– Det er vanskelig å komme på noe viktigere å investere i enn ekteskapet. Det er en grunnmur i livet for de som lever i ektestanden, og vi blir aldri «ferdig» med å lære hverandre å kjenne. I dag, med mange travle dager, full jobb, barn og tidsklemme mange steder, så er det mer aktuelt enn noensinne å komme litt ut av travelheten for å puste ut.

Er dette et spesielt tilbud for de som kjenner at de sliter i samlivet?

– Det er på ingen måte slik at du må slite i ekteskapet for å dra på en slik weekend! Det er en misforståelse om man tenker slik. Også gode ekteskap kan bli bedre. Man slutter ikke å trene når man har blitt god i noe, forklarer han. – Og har man utfordringer i samlivet, ja er vi ærlig tror jeg de aller fleste av oss har noen av dem, fortsetter han, – så kan en slik helg gjøre at man får noen tips og råd på veien og kan forstå hverandre bedre.

Ulf og Toril Asp bidrar med undervisning i løpet av helga. De har svært mye erfaring, og vil dele om temaer som «hvordan kommunisere om sensitive temaer», «hvordan komme videre når hverdagens irritasjoner preger stemningen» og mye annet. Morten Askjer og Kari-Anne Borgesen Asp bidrar også. I tillegg blir det en god bolk fritid for å være sammen som par, og det blir mange gode måltider på hotellet. Prisen for helga er 4 000 kroner per ektepar. – Vi har plass til femten par, og håper at vi kan samles en gjeng fra rundt om i DELK denne helga. Sandefjord er lett tilgjengelig for de fleste av oss, enten vi kommer med bil, tog eller fly! Og kanskje kan dette også være en gave man gir til et ektepar man er glad i? Barnepass og hotellweekend? Det høres ikke dumt ut på meg, smiler Fred Arve. – Påmelding er førstemann til mølla, men senest 27. desember.

Mer informasjon om påmelding og annet finner du ved å trykke her.

Publisert 9/11-21 av Torgeir Døvik

Foto: Brooke Cagle on Unsplash