DELK Idrettsweekend 2021 er utsatt til våren 2022

Oppdatert informasjon 9. desember:
Du trenger IKKE koronatest likevel når du kommer til DELK Idrettsweekend.

VIKTIG MELDING 10. desember: DELK Idrettsweekend 2021 er utsatt grunnet omfattende spredning av omikronviruset i Sandefjord. Vi kommer tilbake med mer informasjon.

Vi har tidligere krevd at du kommer med negativ koronatest når du kommer til Moe. Siden det nå omtrent er utsolgt for koronatester over hele landet, så har kommuneoverlegen i Sandefjord sagt til oss at vi IKKE trenger å kreve dette likevel. Så altså: Du trenger IKKE ta koronatest for å delta på DELK Idrettsweekend likevel, men dersom du har symptomer på sykdom så må du holde deg hjemme.

Da regjeringen strammet inn koronareglene 7. desember så tok vi raskt kontakt med kommuneoverlegen i Sandefjord. Hun kunne bekrefte at vårt arrangement fortsatt kan gjennomføres. Vi er så glade for at vi ikke trenger å avlyse.

Det er et ønske fra myndighetenes side å prioritere fritidsaktiviteter for barn og unge. Det er sunt og godt for ungdommer å møtes, på tross av økt smitterisiko i samfunnet.

«Det gis ikke konkret anbefaling om avstand og antall når barn og unge under 20 år trener og deltar på idretts-, kultur- og fritidsaktiviteter.»

vg.no 7. desember 2021

I samråd med kommuneoverlegen har vi gjennomgått smitteverntiltakene.

Dette er smitteverntiltakene for helgen

Smittevernansvarlig er sykepleier Monica Guren, telefonnummer 48046805. Kontakt henne dersom du har spørsmål eller tilbakemeldinger knyttet til korona eller smittevern.

  • Maksimalt antall deltakere er 50. Det vil ikke være mulig for andre enn spillere å være til stede på idrettsweekend.
  • Ingen med symptomer på luftveisinfeksjoner skal delta på arrangementet. Ta kontakt med smittevernansvarlig, og du vil få tilbakebetalt din påmeldingsavgift.
  • Oppdatert info 9. desember kl 16.20: Vi er kjent med at hurtigtester er utsolgt over alt, og derfor krever vi ikke negativ koronatest ved ankomst Idrettsweekend.
  • Du må registrere deg med navn og telefonnummer når du kommer, slik at du kan bli varslet dersom det oppstår smitte i ettertid. Hvis du selv blir smittet i dagene etter arrangementet, så bes du kontakte smittevernansvarlig.
  • Det gjelder avstandsregler, så utenom kampsituasjonene ber vi deg holde en meters avstand til andre.
  • Det vil bli foretatt hyppige vask og desinfeksjon av toaletter, vasker og øvrige overflater. Diverse spritdispensere settes frem.
  • Det anbefales å holde avstand.
  • Garderobene vil normalt være stengt, og vil kun bli åpnet for gjester som skal overnatte ved skolen. Vi anbefaler at du kommer ferdig skiftet til treningstøy.

Sist oppdatert 09.12.2021 kl 16.20 Høye Løvland