Kristen nettressurs lanserer Table Talk: Advent 2016

Table Talk (bordsamtaler) er videoer på youtube (eller podkast) hvor teologene Knut Kåre Kirkholm, Torkild Masvie og Sverre Bøe snakker seg gjennom søndagens tekster i adventstiden.

 

Den kristne nettressursen foross.no lanserer i adventstiden Table Talk: Advent 2016. Episodene er tilgjengelige på foross.no fredagene 02.12, 9.12 og 16.12. I tillegg kommer en gulrot 24.12. Det blir jo spennende å se! Episodene kan også finnes direkte på youtube.

Foross.no ønsker at en skal kunne «grave litt dypere». Gjennom samtaleformen rundt bordet får man en uformell og personlig tilnærming. Sverre, Torkild og Knut Kåre bidrar veldig godt gjennom sine kunnskaper i Bibelen og ønsket om å nå ut med Ordet.

Dette er særlig aktuelt for folk som skal forkynne over de aktuelle tekstene i adventstiden. Men som alt som skjer på foross.no skal det være oppbyggelig og er derfor tilgjengelig og nyttig for alle kristne.

Table Talk Advent 2016 er også tilgjengelig som podkast.

For ytterligere spørsmål ta kontakt med redaksjonsmedlem Ingvald André Kårbø (920 50 965 eller ingvaldandre@gmail.com) eller Øivind Ruud Kringstad (996 46 803 eller okringstad@nlm.no)

 

Artikkelen er publisert 8. desember 2016.