Dette er idrettsweekend

Målet med helgen 10.-11. desember 2021 er å kunne skape nye vennskap på tvers av hjemsted men en felles tilhørighet innenfor DELKs arbeid.

Volleyball-turnering vil bli det store, men dersom det ikke er din hovedgreie så ikke fortvil! Det vil også arrangeres både bordtennis og dart-turnering, og hvis idrett ikke frister så kan du også få prøvd konkurranseinstinktet ditt i diverse brettspillturneringer! Lokalt i hver menighet vil det være en kontaktperson som har ansvar for å sette sammen et eller flere volleyball-lag. Det vil altså være muligheter for å slå andre menigheters lag og ta med en (vandre)pokal med hjem igjen til en ventende, håpefull menighet!

Selv om idrett og sosialt liv er både viktig og gøy så finnes det noe som er enda viktigere, og det er å komme sammen med andre ungdommer for å høre og lære mer om det aller viktigste, nemlig Jesus. Under idrettsweekenden vil det bli tale, lovsang, bønn og også muligheter for samtaler med andre jevnaldrende kristne, eller eldre og mer erfarne kristne.

Det vil også være en åpen kafe hvor vi selger pizza, brus og andre godsaker. Kiwi er også kun 100 meter unna om du vil ha noe der. Husk å ta med penger eller bankkort!

Vi gleder oss til å se deg på idrettsweekenden!