Misjonstur for ungdom i høstferien 2021 til Carlisle, England – AVLYST pga pandemien

Smittetallene i England gikk nedover fram til ca midten av sommeren, og så snudde de oppover. Pga kravene om karantene ved retur til Norge – og sannsynlighet for at smittetallene ikke rekker å bli lave nok til oktober – er ungdomsmisjonsturen avlyst. Med håp om at det kan la seg gjøre å reise en senere gang…

Koronaepidemien gjorde at ungdomsmisjonsturen som var planlagt høsten 2020 dessverre ble avlyst. Til høstferien 2021 regner vi med at vaksineringen i England og Norge har virket så mye at vi kan reise. Misjonærene i England forteller at de åpner opp igjen i løpet av våren 2021.

Et av DELKs misjonsprosjekter er å støtte misjon blant ungdom i Carlisle, England gjennom NMS. Hva kan da være bedre enn at ungdommer fra DELK drar til Carlisle på ungdomsmisjonstur?

Er du mellom 13 og 20 år?

Har du lyst å dra til England for å lære med om misjonsarbeid blant engelske ungdommer?

Har du lyst å møte de norske misjonærene i England?

Har du lyst å oppleve engelsk kultur og hverdagsliv?

Har du lyst å dra på en gøy tur?

Illustrasjonsbilde

Men er ikke England et kristent land da?

Byen Carlisle ligger i Cumbria fylke, hjemstedt til Postman Pat. De fleste ungdommer her er fjerde- eller femtegenerasjons kirkefremmed. De aller fleste kjenner ingen kristne og har ingen som ber for dem ved navn.

Vil du vite mer? Last ned brosjyren om ungdomsmisjonsturen her. Du kan også ta kontakt med misjonssekretær Andreas Johansson på 90 26 34 27 eller e-post.

Har du lyst på melde deg på?

Du finner skjemaet for påmeldingen her.

Publisert 16. april 2021 av Andreas Johansson.