Påmelding er STENGT

08.12.2021 – Nå er påmelding stengt for volleyball. På grunn av nye smitteverntiltak kan dessverre ingen komme ut over dem som er påmeldt.

Om påmelding til volleyball

Når det gjelder påmelding så skjer dette lokalt. Det koster 100kr i påmeldingsavgift. For å melde deg på idrettsweekenden så må du sende melding til kontaktpersonen for ditt ungdomsarbeid innen 1. desember, samt vippse 100 kr. Dersom du ønsker å delta på volleyballturneringen så må du presisere det i meldingen, og så kan du gjerne sende navnet på en person du ønsker å være på lag med. Det er selvsagt lov til å komme på denne helgen uten å melde seg på volleyballturneringa, og da kan du bare melde deg på uten å skrive noe om volleyball. Andre turneringer enn volleyball melder man seg på når man kommer til Moe på fredagen. Skriv også i meldingen du sender hvilken menighet du representerer, dersom det f. Eks er Bjerkely skriver du -hører til Bjerkely menighet.

Eksempel på melding
«Hei! Jeg, Benjamin Andersson ønsker å melde meg på idrettsweekenden. Hører til Moe menighet. Jeg vil være med på volleyballturneringen og ønsker å spille på lag med: Navn Navnesen.» + husk å vippse 100kr for påmelding. OBS: Påmeldingsfrist er forlenget til 1. desember!!!

For mer informasjon om selve arrangementet, ta kontakt med din lokale kontaktperson:Kontaktpersoner for de ulike ungdomsarbeidene:
DELuKs ungdomsarbeid, Tønsberg/Bjerkely: Benjamin Andersson, 40095811
Moskus ungdomsarbeid, Sandefjord: Gunn Andersson, 46675012
Mingle ungdomsarbeid, Skien: Lars Halvor Kaasa, 98056477
Ryenberget ungdomsarbeid, Oslo: Emil Simonsen, 95894651

Hovedansvarlige for arrangementet
Benjamin Andersson: 40095811
Høye Løvland: 40248826