St. Hansstevnet 2016 – Jeg har kalt deg ved navn!

Årets St. Hansstevne finner sted på Gjennestad i Stokke lørdag 25. og søndag 26. juni, og store deler av programmet er allerede på plass.

 

Katrine Helland er også i år leder av programkomiteen, og hun trekker fram noen av de mange høydepunktene vi har i vente:

– Årets høydepunkt blir sannsynligvis konserten lørdag kveld, spår hun frimodig. – Musikere og sangere fra hele DELK vil fremføre kjente og ukjente sanger og salmer.  Konserten vil være i Skjee kirke. Det vil komme mer informasjon om tidspunkt og billettsalg på nettsidene.

– I tillegg har jeg lyst til å trekke fram tre spennende seminarer, fortsetter hun; – Skriftforståelse og skrifttrosskap; Haugianisme anno 2016 og DELK og menighetsplanting.

–  Nytt i år er at det også blir et eget seminar for ungdom. Her er ikke temaet helt på plass ennå, men det avdukes snart.

St. Hansormen kommer med masse gøy for barna å være med på.  Åpningsmøte blir klokka 11 på lørdag – og vi legger opp til god tid til lunsj, middag og de gode samtalene med DELK-venner fra fjern og nær.

Det vil også i år bli mulighet for camping samt overnatting inne på Gjennestad.

Program og annen praktisk informasjon vil bli løpende oppdatert på DELKs nettsider utover våren.

Følg med!

 

Tekst: Fred Arve Fahre
Foto: TFR (Fra St. Hansstevnet 2015)