Vakkert vær og flott program på årets sankthansstevne

Et variert, godt og utfordrende program over to dager med blant annet bibeltime, familiemøte, seminarer og gudstjeneste, er bare litt av det vi sitter igjen med etter årets sankthansstevne. Det flotte sommerværet skapte en ekstra fin ramme om hele arrangementet.

 

Etter at tilsynsmann Rolf Ekenes hadde åpnet stevnet hadde Bertil Andersson (prest i DELK Telemark) bibeltime hvor han talte over stevnes motto «Å bygge for livet». – Å bygge for livet er å bygge relasjoner, sa han blant annet.

Etter bibeltimen hadde tilsynsmannen et intervju med DELKs utsendinger i Nord-Afrika som kom hjem til Norge for noen dager siden.

Ettermiddagen fortsatte med seminarer og familiemøte, og etter en grillpause i Gjennestadparken var det klart for «Sankthanskveld – en musikalsk sommerforestilling». Den var skrevet og ble gjennomført av dyktige medlemmer i Ryenberget menighet.

Alt dette og både gudstjenesten og avslutningsmøtet på søndag er lagt ut som lydfiler på DELKs nettsider. Klikk på Lydopptak fra møter og taler og hør deg igjennom alle opptakene fra begynnelse til slutt.

Noen inntrykk fra stevnet får du også ved å se på bildene som ligger øverst i denne artikkelen.

Tekst: TFR

Artikkelen er publisert 25. juni 2018