Det evangelisk-lutherske kirkesamfunn

20220126_185416-scaled-aspect-ratio-16-9

Mingle Café

Onsdag 26. januar gikk startskuddet for Mingle Café. Et helt nytt tilbud for ungdommene på Skauen.

Nytt tilbud for Ungdommene

En flott gjeng ungdommer var samlet til bordtennis, brettspill, café og til å bare «henge» sammen. Utvalget i cafeen var det heller ikke noe å si på; muffins, kaffe med ulike smaker + masse annet digg. Med andre ord – blodsukkeret ble ivaretatt.

Vi fikk også litt påfyll for livet med Jesus, vi ble minnet om verset i Joh.13.7: Det jeg gjør, forstår du ikke nå, men du skal forstå det siden.

Vi håper på at Mingle café kan være et godt tilbud for ungdommen videre. En plass å være sammen, drive med den aktiviteten de ønsker og selv få lov til å være med å forme kveldene. Det er flott å se initiativ og engasjement hos flere av ungdommene. Dette tror vi er et tilbud hvor det kan være enklere å invitere med seg en venn eller venninne hvis de vil.

Noen av ungdommene var også med på å spille inn en podkast til Delkpodden. Tema var Ensomhet som er aktuelt tema for veldig mange i denne koronatiden. Det er flott og kunne sitte sammen og prate om et slikt tema og samtidig få dele det med flere. Du kan høre den her!

 

Planen er at dette blir et fast tilbud for ungdommer fra 8. klasse og oppover annenhver onsdag fra kl.19.30-21.30. Alle ønskes varmt velkommen!