Det evangelisk-lutherske kirkesamfunn

Julestjerne_1-aspect-ratio-16-9
Julestjerne_2-aspect-ratio-9-16

Advent og jul 2022 i Langgata kirke

Vi har sett fram til advent som forberedelse til julehøytiden. Også i år innledes den med lystenning, sang og musikk i kirkerommet.

  • Søndag 27. november kl 17.00 – 1. søndag i adventstiden: ADVENTSANG. Lystenning med barn, sang ved Jacob og Ranja Askjer, orgelmusikk, fellessang og tekstlesninger med fokus på advent og den kommende juletiden.
  • Lørdag 3. desember kl 12-15: Mini julesalgsmesse. Salg av smørbrød, kaker og kaffe i kafeen. Salg av håndlagde varer og julekaker. Dørene er åpne fra kl. 12 til 15. Alle er velkomne!
  • Søndag 4. desember kl 11.00 – 2. søndag i adventstiden: Søndagsmøte med tale av prest og tidligere tilsynsmann i DELK, Rolf Ekenes. Musikk: Julia Poulsen, sang med mandolin/ukulele; Roald Bjaanes, orgel. Det er kollekt til lokalt menighetsarbeid.
  • Søndag 11. desember kl 11.00 – 3. søndag i adventstiden: Gudstjeneste med nattverd ved prest i Granly menighet, Peter Johansen. Knut Grytnes er klokker, Grete Ludvigsen leser tekstene, og Roald Bjaanes er organist. Det er offer til DELKs misjonsprosjekter.
  • Søndag 18. desember kl 11.00 – 4. søndag i adventstiden: Søndagsmøte med tale av Gunnar Borge. Harald Claudius spiller, og det er kollekt til DELK Ung.
  • Juledag – søndag 25. desember kl 11.00: Høytidsgudstjeneste med nattverd ved DELKs tilsynsmann, Bertil Andersson. Inger Elene Brekke er klokker og tekstleser. Sang: Ranja Askjer. Roald Bjaanes sitter på orgelkrakken, og det er ofring til prestetjenesten.