Det evangelisk-lutherske kirkesamfunn

Mingle_cafe-scaled-aspect-ratio-16-9

Mingle cafè - Tilbud for ungdommene!

Onsdag 26. januar 2022 gikk startskuddet for Mingle cafe. Et helt nytt tilbud for ungdommene her på Skauen.

En flott gjeng ungdommer var samlet til bordtennis, brettspill, café og til å bare ¨henge¨ sammen. Utvalget i cafeen var det heller ikke noe å si på; muffins, kaffe med ulike smaker + masse annet digg. Med andre ord – blodsukkeret ble ivaretatt.

Vi fikk også litt påfyll for livet med Jesus, vi ble minnet om verset i Joh.13.7: Det jeg gjør, forstår du ikke nå, men du skal forstå det siden.

Noen av ungdommene var også med på å spille inn en podkast til Delkpodden. Tema var Ensomhet som er aktuelt tema for veldig mange i denne koronatiden. Det er flott og kunne sitte sammen og prate om et slikt tema og samtidig få dele det med flere. Du kan høre den her : https://www.delk.no/podcast/delkpodden-episode-3-med-fredrik-minnesjord/

Vi håper på at Mingle café kan være et godt tilbud for ungdommen videre. En plass å være sammen, drive med den aktiviteten de ønsker og selv få lov til å være med å forme kveldene. Det er flott å se initiativ og engasjement hos flere av ungdommene. Dette tror vi er et tilbud hvor det kan være enklere å invitere med seg en venn eller venninne hvis de vil.

Planen er at dette blir et fast tilbud for ungdommer fra 8. klasse og oppover annenhver onsdag fra kl.19.30-21.30. Alle ønskes varmt velkommen!