Det evangelisk-lutherske kirkesamfunn

EAB80044-57C6-499D-BCA8-32EB3A1DA8DC-scaled-aspect-ratio-16-9
0A8E902F-A70E-45EC-BDE2-A1103954ED77-scaled-aspect-ratio-9-16

Påmelding åpen for Kvitsund 2024!

Velkommen til sommerleir på Kvitsund 26.-30.juni 2024!

Er du glad i sommer, sol og bading? Er du glad i å være sosial, spille volleyball, fotball, vannpolo, basket eller klatre? Er du glad i god mat og god prat? Eller er du glad i Jesus, bibeltimer, bønn, møter, lovsang og delekveld? Kanskje du er glad i alt det som er nevnt og er gira på sommer og leir?

Sommeren er ikke så altfor lang unna og derfor kan det være lurt å planlegge den allerede. Meld deg på Kvitsund nå, for det vil du ikke gå glipp av!

Temaet for årets leir er «disippelliv». Her vil vi høre mer om hvordan man kan være kristen ikke bare på søndager, men også i hverdagen. Synes du det er tøft å være kristen der du er, vil du ha tips til å snakke om troa med ikke kristne, eller vil du høre mer om hvordan man kan komme nærmere Gud i livet sitt? Dette temaet er midt i blinken for deg!

På denne nettsiden kan du finne all informasjon om leiren. Alt dette vil bli publisert i løpet av de neste ukene: info om transport, aktiviteter, møter, underholdning, musikk, sted og mye mer.

Har du allerede nå noen spørsmål du ønsker å få svar på?

Henvend deg til Leder av DELK Ung

Benjamin Andersson: 40095811

Benjamin.andersson@delk.no

 

Lavest pris ved påmelding innen 31.mai

Meld deg på nå via linken under:

Aktiviteter

På årets stevne kan vi tilby både nye og flere aktiviteter enn det har vært de tidligere årene. Aktivitetene vil bli lagt opp som en del av programmet, og man melder seg på den aktiviteten man helst vil på under selve leiren. På fritiden er det også mulig å drive med disse aktivitetene, samt enda mer av det vakre Kvitsund har å tilby!

Mulige aktiviteter på årets Kvitsund:

  • Fotball
  • Beachvolleyball
  • Basketball
  • Vannpolo
  • Kanopadling
  • Klatring
  • Brettspill
  • Tur og foto
  • Spikeball

I tillegg til disse aktivitetene så vil det på årets Kvitsundleir bli storslått misjonsaksjon med farging og klipping av hår (tradisjonen tro)!

 

Foto: Johannes Carlos Andersen

Møter, bibeltimer og musikk

Temaet for årets leir er disippelliv!

Fred Arve Fahre og Håkon Valen Sendstad er med som leirprester og skal ha spennende bibeltimer med oss om dette temaet.

På kveldsmøtene skal Emil Simonsen, Marit Eide og Marie Tretteteig holde taler for oss om det å være kristen i hverdagen, som disippel av Jesus.

Emil og Håkon skal holde seminar om det viktige temaet tvil. Emil for de eldste og Håkon for de yngre. Fred Arve skal holde seminar om det spennende og dagsaktuelle temaet Pride og kjønnsideologi.

Lovsangsteamet vårt består av mange av de samme musikerne fra Idrettsweekend,  og de gleder seg til å bruke disse dagene til å lovprise Gud sammen med oss!

Tradisjonen tro blir det delekveld på lørdagskvelden, og gudstjeneste på søndag.

Foto: Johannes Carlos Andersen

Cafè og kiosk

Noe som er helt nytt fra tidligere år på Kvitsund er at det blir en egen cafè og kiosk!

Nå slipper man å dra helt inn til Kviteseid for å handle! Vi tilbyr is, godteri, brus, potetgull, kaffe og mye annet i vår helt egne kiosk!

Cafèområdet blir også et rolig, koselig område med megabillige varer, hvor man kan sette seg og slå av en prat med hvem som helst, akkurat som på idrettsweekend!

Foto: Johannes Carlos Andersen

Underholdning

Selvfølgelig blir det underholdningskvelder på Kvitsund! Våre eminente underholdere Kristian og Isak dukker på nytt opp for å underholde oss på kveldstid!

Det ryktes om både Kongen befaler 2.0, Delkernes mester og Kompani Sletner. Hva blir det?? Meld deg på for å finne det ut!

Transport

Det blir busstransport (dobeltdekker) som går på onsdag formiddag fra Tønsberg (Granly), Sandefjord (Fokserød) og Skien (Skauen) helt opp til Kvitsund. Husk å huke av i påmeldinga dersom du ønsker buss, og hvor du vil ta bussen fra. På søndagen går bussen på ettermiddagen ned igjen samme rute, Skien, Sandefjord, Tønsberg.

For de som melder seg på fra Oslo vil det også bli ordnet transport. Mer informasjon om transport for oslofolket vil komme. Enten sitter dere på i biler med de som skal være med på Kvitsund som ledere, eller så blir det tog til Tønsberg og så kan dere derfra sitte på med bussen til Kvitsund.

Er du medarbeider eller kan bare delta på halve leiren?

Henvend deg til Benjamin Andersson for å få rabattkode

Bilder fra tidligere Kvitsund leirer: