Det evangelisk-lutherske kirkesamfunn

Personvernerklæring for DELK

Denne personvernerklæringen gjør rede for Det evangelisk-lutherske kirkesamfunns (heretter DELK) håndtering av personopplysninger som samles inn for å utøve våre tjenester overfor medlemmer og andre vi jobber med.

Behandlingsansvarlig i DELK er daglig leder om ikke oppgaver er delegert. Henvendelser for innsyn, retting eller sletting av personopplysninger kan gjøres til administrasjonsleder på DELKs hovedkontor.

Medlemskap

Fra våre medlemmer innhenter vi navn, adresse, fødselsdato, telefonnummer og e-post adresse. Disse opplysningene er grunnlag for å rapportere på antall medlemmer for å motta offentlig tilskudd til drift av kirkesamfunnet. I tillegg trenger vi kontaktinformasjon til medlemmer for å kunne ha en god kommunikasjon til medlemmer både fra den menighet man er knyttet til og fra kirkesamfunnets sentralledd. Når man melder seg inn i kirkesamfunnet, samtykker man til at DELK bruker personopplysninger til å sende medlemsblad og nyhets/gaveønskebrev og annen informasjon.

Gaver

Det føres et sentralt og digitalt giverregister over gaver som gis til sentralt og lokalt arbeid for å sikre giverne skattefradrag for gaver som gis. Enkeltgaver og informasjon ifm. disse lagres bare i den grad det er nødvendig for regnskapet. Informasjon om givere blir ikke gitt videre.

E-post

Du kan sende e-post til oss, men husk at alle virksomheter er sårbare for datatyveri. Du bør derfor ikke sende sensitivt innhold per e-post. Om vi mottar en slik e-post, behandler vi e-posten i henhold til innhold og sletter den.

Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å kartlegge besøkende og deres bruk. Dette gjør vi for å tilpasse og gjøre nettstedet vårt mest mulig relevant for våre besøkende. Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger. Du kan selv forhindre at informasjonskapsler blir lagret på datamaskinen din ved å endre innstillinger i nettleseren.

Påmelding kurs og arrangementer

Ved påmelding til kurs og arrangementer samler vi inn informasjon som navn og kontaktopplysninger, i tillegg til allergier og behov for tilretteleggelse. Disse personopplysningene blir ikke brukt til andre formål enn å administrere arrangementet. Vi innhenter egne samtykker for å kartlegge interesse og ønske om å motta invitasjon til nye arrangementer.

Vi gir ikke personopplysningene dine videre til andre med mindre det foreligger et lovlig og nødvendig grunnlag for slik utlevering.

Undrumsdal 30.08.2022