Det evangelisk-lutherske kirkesamfunn

Folg-meg-gruppebilde-scaled-aspect-ratio-16-9
Folg-meg-kirkebilde-scaled-aspect-ratio-9-16

Følg meg

Velkommen til Følg meg ledertreningshelg på Moe 2-4.februar 2024!

Velkommen til vår ledertreningsleir for konfirmerte ungdommer! Dette er ikke bare en leir, det er et inspirerende møtepunkt for kristne ungdommer som ønsker å utforske sin lederidentitet og styrke sin relasjon til Jesus. Vår leir er en spesiell anledning for deg som ønsker å forstå din rolle i kirken, utvikle lederegenskaper og bygge varige bånd med andre kristne ungdommer. Her vil du ikke bare lære mer om troen din, men også om deg selv som leder. Vi skaper et inkluderende fellesskap hvor du kan utforske, vokse og dele dine tanker med andre ungdommer som deler din tro.

Temaet på denne leiren blir «min plass i kirken». Vi skal få besøk av flere ungdommer og voksne som har ulike roller innenfor kirke og menighetsliv. De skal komme og dele om sine liv og erfaringer, hva de driver med og hvorfor de synes det er et meningsfullt arbeid. Ungdomsleder, musiker, prest, ettåring i utlandet og søndagsskolelærer er noen av de som vil komme og fortelle om sine roller. Gjennom disse foredragene og påfølgende samtaler får ungdommene anledning til å tenke gjennom sine roller i en menighet.

Vi trenger gode kristne ledere i alle roller! Derfor er ikke denne helgen kun for deg som er glad i å snakke foran folk eller for deg som kan masse bibelvers utenat. I en kirke trenger man alle roller og ledertyper. Vi trenger deg som er glad i å lede andre i idrettsaktiviteter, deg som er glad i å snakke med folk eller deg som er glad i å styre teknikk, lys og lyd. Bli med og finn mer ut av din rolle som leder!

I løpet av helgen vil vi på fredagen delta på Moskus ungdomsklubb på Moe og ha en sosial kveld hvor vi blir enda bedre kjent med hverandre. På lørdagen vil vi høre korte innblikk i livene og rollene til ulike personer som jobber i kristent arbeid, vi vil ha stilletid og muligheten for å komme nærmere Gud i bønn, lovsang og samtalegrupper. Vi skal også høre en bibeltime fra Erling Rantrud som er med som leder, vi får dele våre tanker og opplevelser i fellesskap på delekveld, vi får lovsynge og be sammen, og på søndagen får vi delta og ha roller på ungdomsgudstjenesten på Moe.

Nå høres det ut som det bare blir en tam og småkjedelig helg med maaasse foredrag og lange taler, men det blir sevsagt mye aktiviteter, lek og moro i både gymsal og utendørs (og god mat).

 

 

Påmeldingsfristen er 31.januar kl 23.00, så meld deg på her under nå!

 

 

Informasjon:

Pakkeliste:

 • Bibel
 • Skrivesaker
 • Sovepose
 • Liggeunderlag/luftmadrass (pumpe)
 • Pute
 • Tøy til uteaktiviteter
 • Tøy og sko til gymsal
 • Toalettsaker
 • Våkne hjerneceller
 • Godt humør!

Transport:

Fredag kveld er det fint om du som er deltager ankommer Moe kl 17.45 for innkvartering og registrering. Deretter starter selve opplegget litt over 18.00. Det er mulig å bli hentet på togstasjonen i Sandefjord og bli kjørt opp til Moe. Husk å huke av for dette i påmeldingen. Dersom du har glemt det, ta kontakt med Benjamin Andersson: 40095811.

På søndag kan vi kjøre dere ned til togstasjonen etter programmet er ferdig. Huk av i påmeldingen dersom du ønsker transport til toget på søndag ettermiddag.

Transportansvarlig: Benjamin Andersson, 40095811.

Ledere på Følg meg i Sandefjord:

 • Benjamin Andersson, leder av DELK Ung: 40095811
 • Remine Andersson: 46786234
 • Erling Rantrud, prest i Moe menighet: 91642047

For mer informasjon: kontakt Benjamin Andersson på telefon eller mail: benjamin.andersson@delk.no 

 

 

Folg-meg-gruppebilde-scaled-aspect-ratio-16-9
Folg-meg-kirkebilde-scaled-aspect-ratio-9-16