Det evangelisk-lutherske kirkesamfunn

received_496124345663560-aspect-ratio-16-9
received_496124345663560-aspect-ratio-9-16

Menighetsweekend 23-25. September

Helgen 23-25. September var en fin gjeng fra menigheten samlet til menighetsweekend på Strand leirsted i Sandefjord.

Som Far har elsket meg, har jeg elsket dere. Bli i min kjærlighet!

Fredag

Vi ble samlet til middag på strand fredag ettermiddag. Vi fikk et voldsomt regnvær, og med denne starten på helga tenkte nok de fleste at det ble en «innehelg». Det var godt å kjenne på mat i magen og felleskapet i menigheten allerede ved første samling rundt bordene. Etter middag ble det en samling i salen, der vi delte Guds ord og ble satt inn i helgens tema, kjærlighet. Så ble det tid til lek og sosialt samvær i stua.

Lørdag

Lørdag startet med frokost før Peter Johansen kom og hadde en bibeltime for oss. Temaet rundt Guds kjærlighet til oss kom klart frem

Etter lunsj litt senere dro en stor gjeng av gårde på tur langs kyststien, via Svinetroa og til en gapahuk. Der lekte vi og koste oss i finværet, og «innehelgen» noen av oss tenkte oss på fredag, var glemt.

Etter tur, middag og lek ble det tid for familiemøte. Forkynner for kvelden var Morten Heum. Temaet ble igjen kjærlighet, men med et litt annet fokus. Han tok for seg Guds kjærlighet til mennesker og hvordan vi kan være oppmerksomme på den. Det ble også tid til vitnesbyrd og sangønsker.

Senere på kvelden var det tid til lek og spill for alle som vil.

Søndag

Søndag morgen våknet vi opp til et fantastisk solskinn. Vi delte frokost før vi sammen skulle feire Gudstjeneste. Gledelig var det, at det kom flere som ikke var med på leiren til Gudstjenesten for å feire med oss. Morten Askjer talte for oss og engasjerte barna på en livlig måte. Han snakket om troende som en enhet. På tvers av generasjoner, kirkesamfunn og geografi.

Etter Gudstjeneste ble det tid for pakking, rydding og middag. Vi håper alle på weekenden hadde en fin helg, og at det blir mulig å gjennomføre menighetsweekend til neste år også.