Det evangelisk-lutherske kirkesamfunn

IMG_4074-scaled-aspect-ratio-16-9

Sommerleir

DELK Ungs sommerleir på Kvitsund

Et av høydepunktene ungdomsarbeidet i DELK kan tilby er utvilsomt sommerleiren på Kvitsund. I en årrekke har ungdommer fra 8. klasse og oppover vært samlet til en fem dager lang leir i slutten av juni. Kvitsund ligger idyllisk til ved Kviteseidvatn, og ofte pleier sommeren å vise seg fra sin varmeste og fineste side de dagene vi er der. Da er det deilig å slappe av med strandliv og bading i avkjølende vann. Det pleier å være tilbud om ulike aktiviteter, som kanopadling, turer, andaktsverksted – og ikke minst fotball og volleyball. Det arrangeres også turneringer i sistnevnte, hvor det er beinhard konkurranse om seieren.

Lek og moro

Det sosiale er en viktig del av leiren, og her er det mange som treffer igjen gamle venner, og blir kjent med nye. Det har ofte vært over 100 deltakere, så mulighetene er der! Det pleier også å være mange ledere som sørger for at alle trives og har det trygt og godt. Underholdning er også viktig, og det skjer mye moro både ute og i møtesalen.

Midtpunktet er Jesus!

Selv med mye moro, er midtpunktet med hele leiren Jesus. Hvert år pleier det å være et utvalgt tema, hvor ungdommer, prester og andre kommer med solid forkynnelse og undervisning. Vi har også seminarer, hvor man kan fordype seg i ulike emner – og selvsagt samles vi også om lovsang under ledelse av engasjerte musikere.

Misjonsprosjekt

Hvert år er det også et misjonsprosjekt på leiren. Vi hører om prosjektet på møtene og ser bilder og videoer fra landene. På lørdag er det en stor misjonsaksjon der det er om å gjøre å være kreativ og finne på sprell som andre kan betale til misjonen for å være med på.

Bli med på noen uforglemmelige sommerdager sammen med oss: Følg med på nettsidene og i ditt lokale ungdomsarbeid for når påmelding åpner!