17mai-1024x608-1-aspect-ratio-16-9
17mai-1024x608-1-aspect-ratio-9-16

17.mai 2023

Dette året skal Granly skole gå langt bak i 17.mai-toget i Tønsberg.
Elevene må være ute i god tid ved oppstillingsplassen – seinest kl. 9:45 med avmarsj kl. 10:00

Barnetoget tar oppstilling fra Hvalenkrysset/Farmannstorvet. Se artikkelen 17.mai toget i byen for kart og rekkefølge. Granlys plass i toget er merket nr. 26 (merket gult).

Granly skole skal gå etter Kongseik ungdomsskole og med Wang etter oss. Vi stiller opp i Kong Sverresgt. (merket 26), retning mot Møllegaten

Barnetogets rute: Møllegaten, Halfdan Wilhelmsens allé, Stenmalveien (rundt Midtløkken), Skiringsalgaten, Kong Oscars gate, Halfdan Wilhelmsens allé, Christian Fredriks gate, Håkon Femtes gate, Adlersgate, Huitfeldtsgate, Kaptein Hoffs allé, St. Olavs gate, Storgaten til Gunnarsbøparken.

Program i Gunnarsbøparken (slutt ca 11.45-12.00) Velkommen v/leder i 17. mai- komitéen.
”Ja vi elsker”, første og to siste vers.
Elevene fra Husvik skole hilser toget
Tale for dagen
«Tønsbergsangen», to første og siste vers.

Det er svært viktig å unngå store opphold i barnetoget, og det oppfordres til at alle voksne hjelper til så det holdes jevnt tempo. Politiet leder toget, og vil gjøre korte opphold for at toget skal kunne samle seg.
For at alle barn i barnetoget skal få stilt opp i Gunnarsbøparken på en god måte, er det gjort visse tiltak med gjerder og vakthold. 17.mai-komiteen henstiller alle foreldre om å vente med å hente barna sine, til etter at hele barnetoget er på plass i parken.
17.mai-komiteen oppfordrer alle til å vise hensyn til hverandre, til å synge høyt og ha det gøy!
Arrangementet på skolen starter opp kl.13.00 – se egen invitasjon.
La oss være gode ambassadører for skolen vår når vi går i toget. Glade barn som synger og roper ”Hurra” hører med, men vi bør holde plassene våre og ellers oppføre oss rett. Vi på skolen er stolte av elevene våre, og derfor er det viktig at alle møter opp og er med!

Vi håper alle får en hyggelig nasjonaldag!