Det evangelisk-lutherske kirkesamfunn

20230617_120432520_iOS-scaled-aspect-ratio-16-9
20230617_120730720_iOS-scaled-aspect-ratio-9-16

St. Hansstevnet UNG

Velkommen til Santkhansstevnet UNG 2024!

Bli med på Sankthansstevnet UNG 22-23.juni! I år blir opplegget enda mer tilpasset for ungdommene. Det blir ungdomsmøte på lørdagskvelden med tale fra Peter Johansen og musikk fra Kvitsund- bandet, ungdomsaktiviteter og et eget ungdomsrom som alltid er åpent, hvor det blir aktiviteter og sosialt fellesskap. Vi ønsker også å invitere alle ungdommer til å bli med på overnatting i telt eller i hengekøye, slik at vi får en koselig ungdomscamping med bålpannekos, aktiviteter, sosialt fellesskap og marshmallowsgrilling.

I løpet av helga så vil vi oppfordre alle ungdommene til å bli med på fellesmøtene og gudstjenestene. Mange av våre egne unge skal allerede bidra der med å lede familiesamlingen og misjonsmøtet og synge i kor på gudstjenesten. Vil du være med å synge i ungdomskoret? Ta kontakt med Benjamin Andersson, leder av DELK Ung.

I år blir det tradisjonen tro olabilrace og fotballkamp mot prestene og eldstene. Ta kontakt med Benjamin Andersson dersom du vil bli med på denne kampen. Det blir også flere aktiviteter i år, med blant annet beachvolleyballturnering, spikeball og perling!

Husk å snakke med vennene dine om stevnet!

 

Påmelding:

Under her ligger det en link med mulighet for å registrere seg for å få pizza på lørdagskvelden, registrere teltplass og frokost søndag morgen. Det er også mulig å få pizza på lørdagskvelden selv om du ikke skal sove der. Dersom du tar med deg eget telt, eller har avtalt med en kompis å sove i hans/hennes telt, så skriver du at du har telt i påmeldinga. Vi setter også opp lavvo, slik at du kan campe selv om du ikke har telt. Det er også mulig å ta med hengekøye eller sove under åpen himmel om man ønsker det! Totalprisen for overnatting, pizza lørdag kveld og frokost søndag er på 150 kroner. (Dersom du trenger økonomisk støtte for å melde deg på, kryss av for det i påmeldinga).

Ungdomsprogram lørdag:

09.30 Ungdomssamling i ungdomsrommet med informasjon om helge. Du finner inngangen til ungdomsrommet på baksiden av konferansesenteret.

10.00 Åpning av stevnet!

10.15 Bibeltime

11.00 Pause

11.30 Bibeltime

12.30-18.00 Mat, fotballkamp, aktiviteter, teltrigging, volleyball, grilling og kos

17.30 Familiemøte og storfamiliesamling

21.30 Pizza i ungdomsrommet

22.00 Ungdomsmøte

23.00 Stille på teltplassen, men det blir bålpanne og rolig kos ute i noen timer til:)

(Også mulighet for å henge i ungdomsrommet utover kvelden, ha det sosialt og spille spill)

Ungdomsprogram søndag:

09.30 Frokost i ungdomsrommet

11.00 Gudstjeneste – med ungdomskor

13.00 Middag, (forhåndsbestilt) eller varme griller for medbrakt mat

15.00 Misjonsmøte – med ungdomsband og unge møteledere

Hjertelig velkommen!
Hilsen Benjamin Andersson – leder DELK UNG, Peder Rogstad – Moskusleder,
Håkon Søtvedt – Ungdomsrådet og Remine Andersson – ungdomsleder.

 

Har du spørsmål? Henvend deg til:

Benjamin Andersson – 40095811

benjamin.andersson@delk.no