Det evangelisk-lutherske kirkesamfunn

Ryen-ungdomsklubb-aspect-ratio-16-9
Ungdomsklubben-pa-Ryen-aspect-ratio-9-16

Ungdomsklubben på Ryen i Oslo

Annenhver fredag kl. 18.00

Ungdomsklubben på Ryen (i Oslo) åpner med et møte i kirken hver kveld. Der har vi lovsang, andakt, samtale og forbønn. Etter møtet spiser vi sammen, og da er vi så heldige å ha noen voksne fra menigheten som ordner i stand. Pizza og taco er sikre vinnere der. Etter maten har vi aktiviteter og sosialt. På slutten av kvelden er det enkel underholdning før vi avslutter med velsignelsen.

Informasjon om kveldene sendes ut på SMS. Be om meldinger til Håkon Valen-Senstad 922 93 106

Klubbens historie

Vinteren 2020 startet vi opp med ungdomsklubb i Ryenberget menighet. I begynnelsen var det en liten gjeng, 8-10 stykker, og det var hovedsakelig ungdommer fra menigheten. Men det viste seg at det nye tilbudet skulle bli svært populært blant flere av skolens elever. Siden oppstart har antallet vokst jevnt og trutt, og i dag kommer det mellom 30 og 40 ungdommer på klubben. De fleste er elever fra ungdomsskolen på Ryenberget, og de tar gjerne med seg venner fra andre skoler.

Foto: Kornelius Valen-Senstad

Vi er ungdomsstyrt

Høsten 2021 fikk vi på plass et styre med 8 ungdommer, og de gjør en fantastisk jobb. De planlegger hvert møte sammen med en voksen leder. Styret bidrar med innkjøp av snop, møteledelse, rigging og arrangering av leker på kveldene. De snakker også om aktiviteter for klubben, som f.eks. håper vi å få til en overnattingstur til Bondal.

Kontaktpersoner

IMG_20220119_100628-scaled-aspect-ratio-35-40

Håkon Valen-Senstad

Voksenansvarlig
92293106