Det evangelisk-lutherske kirkesamfunn

2G8A7612-scaled-aspect-ratio-16-9
IMG_3095-scaled-aspect-ratio-9-16

Volleyball lokallag

Her finner du oversikt over lokale volleyballgrupper i DELK. Her er det ikke viktig å være god volleyballspiller, men i stedet å være et godt medmenneske! Bli god venn med andre kristne ungdommer som elsker å være aktive!

DELK Ung Volley Skien

På Skauen kristelige skole i Skien er det treninger en del onsdager. Det er Signe Marie Minnesjord og Rune Høvås som er leder for denne gruppen. Kontakt dem hvis du vil bli med!

DELK Ung Volley Oslo

Det starter treninger på Ryenberget skole i Oslo fra januar 2024. Du er velkommen, uansett nivå! Ta kontakt med Benjamin Andersson for treningstider.

DELK Ung Volley Sandefjord

I Sandefjord trenes det volleyball på fredager 18.30 til 20.00. Treningene er gratis og åpent for alle i ungdomsskolen eller videregående. I løpet av treningen er det også pause med en liten andakt. Vi er mellom 6 og 16 spillere stort sett ved hver trening. Den første halvtimen trener vi teknikk og taktikk. Så deler vi inn lag og spiller mest mulig. Vi har en egen messengergruppe for å avtale nærmere om treningene. Ta kontakt med leder for å bli medlem av denne gruppen.

Leder: Høye Løvland (Tlf 40248826). Sted: Moe skole, Moveien 78, Sandefjord

DELK Ung Volley Tønsberg

I Tønsberg forsøker vi å starte opp i januar 2024 med volleyballtreninger rett etter skoletid. Dette bør du få med deg!

Mattis Bording (tlf 92650685) er kontaktperson for dette. Kontakt ham for ytterligere detaljer.

Flere lokale volleyballgrupper?

Om du bor et sted hvor det ikke er DELK Ung volley, så kan du ta kontakt med oss i styret. Vi har så lyst til å utvide med flere steder, fordi vi vet at et sånt aktivt og sosialt ungdomsmiljø er kjempefint for å vokse sammen i tro. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Vil du være leder for en lokal volleyballgruppe?

Vi trenger slike som deg som ivrer for at ungdommene skal kunne samles til en sosial og positiv aktivitet i kristen regi. Kanskje du kjenner at dette er ditt rette kall? Da kan du ta kontakt med oss i styret for DELK Ung Volley, så vil vi hjelpe deg å legge til rette for å starte opp.

Styret består av:

  • Høye Løvland (leder)
  • Benjamin Andersson
  • Peder Rogstad
  • Signe Marie Minnesjord
  • Jonas Hvale Gautestad

Gå til hovedsiden for DELK Ung Volley