Det evangelisk-lutherske kirkesamfunn

9BC1E7C7-10B8-40A6-8799-79437BAFE3E6-scaled-aspect-ratio-16-9
9BC1E7C7-10B8-40A6-8799-79437BAFE3E6-scaled-aspect-ratio-9-16

T-skjorter med kirkeinvitasjon

På en ferietur i Danmark gikk jeg forbi noen butikkansatte som reklamerte for sin søndagsåpne butikk. «Vi ses på søndag», sto det på T-skjortene deres. Dette slagordet burde heller tilhøre oss kirkefolk, tenkte jeg.

Nå har ideen blitt omsatt til en flott T-skjorte for Moe kirke. Foran på hjertesiden står Moe kirke og DELK-logoen. Ryggen prydes av den glade invitasjonen og fellesskapsbekreftende «Vi ses på søndag».

T-skjortene bidrar nok neppe til kø foran kirkedøra på Moe. Effekten er nok kanskje vel så stor for bæreren av T-skjorta – dette er kirken min, og den betyr noe for meg. Dessuten er det fint å bekrefte verdien av å møtes igjen i kirken etter måneder med koronarestriksjoner. Men hvem vet? Hvis slagordet virket for butikken i Danmark, kan det vel gjerne også fungere for en kirke? Den hellige ånds veier til folks hjerter er mangfoldige. Det forundrer ikke om han også kan bruke en T-skjorte.

Kirkegjengere på Moe og andre interesserte kan bestille T-skjorta. Send e-post eller SMS til Terje Simonsen om hva du ønsker av farge, modell og størrelse. Liker du vide T-skjorter, bør du kanskje bestille en størrelse større enn du vanligvis bruker; særlig damemodellen er liten i størrelsen ifølge produsenten. Prisen er 275 kr pluss frakt.

T-skjortene er designet på nettsiden spreadshirt.no.

 

Fargemuligheter: Lyngblå, burgunder melert, kull
Modeller: Dame- eller herremodell
Størrelser: S, M, L, XL, XXL, 3XL

Bestill T-skjorta til innkjøpspris, kr 275

T-skjorte-Terje-aspect-ratio-35-40

Terje Simonsen

41 51 51 41