IMG_0104-scaled-aspect-ratio-16-9
IMG_0104-scaled-aspect-ratio-9-16

6. klasse om Moe skole

Elevene i 6. klasse ble utfordret til å skrive litt om skolen og om hvordan det er å være elev i klassen. Her er noen av tekstene som de skrev.

6. klasse er en gøyal gjeng
På denne skolen er det mange snille mennesker. Moe skole er fra 1. til 10. klasse. Det er en liten skole, og en kristen og privat skole.
På søndager er det kirke. På Moe skole har vi verdens beste vaktmester. Vi har verdens beste lærere.
I klassen vår er vi snille med hverandre og vi støtter hverandre.

Skrevet av Joel Emanuel Røysland Hannus


Moe skole
Moe skole er den beste skolen i Norge kanskje, synes jeg.
Det er bra miljø på skolen of course ❤️
Vi har de beste lærerne of course.👌🏻
Moe er en litt liten skole, men du kommer til å få mange venner yay.😀

Skrevet av Leon Asteberg


Mat og helse er gøy!
I år er vi bare åtte elever i klassen. På tirsdager i de første tre timene har vi mat&helse med verdens beste m&h-lærer sier vi i 6. kl. Det er Torgeir. Han er veldig morsom og snill og vi blir nesten aldri lei av han.
Uka før høstferien så lagde vi pizzasnurrer:) til 5. kl. og 7. kl. Vi har fortsatt mange pizzasnurrer igjen, så det skal vi spise en vakker dag. I tillegg til pizzasnurrer har vi blant annet laget bønnegryte, nachos og stikkscones.

Skrevet av Luise Walther og Alvilde Trollsås


Skole og kirke
Moe skole er en veldig bra skole. Vel, det er fordi denne skolen også er en kirke. På søndager blir gymsalen kirke der presten snakker, og i kirken er det også mat. Når du spør noen barn som går på Moe skole vil de si at Moe skole er verdens beste skole. På skolen har vi en gymsal, fotball, 10 doer omtrent, de beste lærerne, og hvis du ikke visste det, har vi en stor huske og en gapahuk.  På skolen er det bra klasserom, bra design, bra utstyr og bra læring. Så jeg gir skolen en 4,8 va stjerne, veldig bra.

Skrevet av Kristian Costa Skaara