RoseLinneaOgNiklas-scaled-aspect-ratio-16-9
RoseLinneaOgNiklas-scaled-aspect-ratio-9-16

- Bra klassemiljø og dyktige lærere

Rose Linnea og Niklas trives på Moe skole.

«Her på Moe er klassemiljøet bra», sier Rose Linnea. «Folk er gode venner, og lærerne er snille.» Niklas nikker og sier at lærerne også er dyktige. Han mener dessuten at det ikke er mobbing her.

Mye å gjøre i friminuttene

De blide ungdomsskoleelevene er fornøyde med at skoleområdet både ute og inne har blitt så fint. Dermed har elevene mange aktiviteter å velge mellom. «I friminuttene spiller ofte klassen vår kort i klasserommet eller en ballaktivitet i gymsalen.» På Moe kan nemlig ungdomsskoleelevene være i gymsalen i friminuttene. Da blir det bedre plass for barneskoleelevene ute på ballbanen og i skolegården.

Godt læringsmiljø

De merker også at de går på en kristen skole. Hver dag starter med en andakt, og i KRLE legges hovedvekten på kristendom.

Både Rose Linnea og Niklas sier at iPadene er et godt læringsverktøy: «De er raske å gå inn på og lette å ta med i sekken. Med iPadene er det enklere å lære. Vi får blant annet lage podkaster og filmer og lære koding.»

Begge tror de oversiktlige klassestørrelsene er en av hovedgrunnene til det gode miljøet. «Det tror vi at vi kommer til å savne når vi skal videre.»

 

Fin skole

Thorben i klassen deres kommer forbi og skyter inn: «Moe er en fin skole!»