IMG_1342-scaled-aspect-ratio-16-9
IMG_1342-scaled-aspect-ratio-9-16

Leirskole i 7. klasse

Leirskole-eventyret starta med at vi møtte opp på parkeringsplassen på Moe skole. Vi var på Solåsen ca. 12:30.

Første dag var det en del informasjon og etter det var det mat. Vi ble delt inn i forskjellige grupper og hadde Solåsens «mesternes mester». Det skulle være stille på rommet kl. 22:00.

Tirsdag ble vi vekket 07:30. Vi var litt trøtte da vi møtte til flaggheising kl. 08:00. Vi fikk enda mer informasjon, deretter skulle klassen vår og elevene fra Ryenberget skole på langtur. Vi stoppa på en strand og stekte pannekaker på stormkjøkken. Det var veldig koselig.

Noe av det fine med leirskolen var at vi fikk et bedre klassemiljø og ble bedre kjent med lærerne våre. Vi hadde klatring en av dagene. Det var litt utfordrende, men alle klatra. Vi hadde også vannsklie som en aktivitet, det var ganske få som sklei, men de hadde en bra opplevelse. Vi var også på hvalfangstmuseet i Sandefjord. Det var litt kjedelig for vår klasse siden vi har vært der før. Etter det fikk vi to timer fritid i Sandefjord by. Vi lærte et nytt ballspill som heter gagaball. Det var en aktivitet som vi brukte resten av uka når vi hadde fritid. Torsdag var vi på korttur, vi dro til en strand og hadde skjell-bingo. Siste dag var for det meste rydding og pakking. Vi hadde det veldig bra på leirskolen:)