Misjonsuke-1-scaled-aspect-ratio-16-9

Misjonsuke

Det er misjonsuke på skolen denne uka, og i den forbindelse har 8. klasse lagd Doro Wat, en etiopisk kyllinggryte, i mat og helse-timene i dag.

Den er i utgangspunktet veldig sterk, men vi tok litt mindre krydder enn de gjør i Etiopia. Kyllinggryta inneholdt krydre som spisskummen, koriander, ingefær, paprika, muskatnøtt, kardemomme og chili. Det smakte eksotisk og var veldig godt.

I år samler vi inn penger til misjonsorganisasjonen Norsk Luthersk Misjonssamband. NLM arbeider under visjonen Verden for Kristus, og har et stort arbeid i Norge i tillegg til prosjekter og utsendinger i Afrika, Sør-Amerika og Asia. Dette året støtter vi prosjekter i Etiopia. Konkret går pengene til skolegang og internat for barn og unge, og til lese/skriveopplæring og sykurs for kvinner.

I løpet av uka har vi besøk av misjonær, kafé i klassene, misjonskveld for ungdomsskolen på torsdag og misjonsbasar for alle på fredag.

Om du ønsker å bidra til innsamlingen kan du bruke Vipps #90547 eller bankkonto 2480 20 10261. Merk innbetalingen «misjonsprosjekt».