Det evangelisk-lutherske kirkesamfunn

2G8A6396-scaled-aspect-ratio-16-9

Kampledelse bordtennis

Veiledninger til medarbeidere for kampledelse bordtennis

Regler for bordtennis

Reglene som skal brukes i bordtenniskonkurransen ligger på denne nettsiden. Det er helt fint å endre reglene og formatet i forkant av hver Idrettsweekend, slik at det passer til tider og lokalets egnethet. Men se til at nettsiden blir oppdatert.

Notat skrevet av Høye 29.11.2023:

2 manuelle poengtavler bestilt av Høye via Aliexpress.

Peder er ansvarlig for bordtenniskonkurransen. Må ha med to medarbeidere i tillegg. Siden utslagsturnering kan egentlig oppsettet gjøres på papir, kan legges ut på nettsider. Eller man bruker app. Er smart å sende sms med «din motstander er», og så be dem finne hverandre og spille kampen snarest mulig. Husk å sette opp seedede spillere, slik at de evt. møter hverandre først i finale.

Sjekk om vi kan ha tre bord, og hvor disse bordene i så fall bør stå. Det letter muligheten for gjennomføring hvis man kan ha flere kamper samtidig.

Kamper ble spilt 3 sett til 11 i innledende og 5 sett til 11 i sluttspill. Det fungerte bra.

Tre ledere: Daniel, Peder og Rune fungerte. Må ha tre ledere. Det er behov for deltakerliste merket med hvilket lag de tilhører. Kjekt med manuell poengteller. Kjøpe to sånne. Appen som brukes heter ???? Callange? Hadde gratisverjson med masse reklame. Utslagsturnering. Kan helt sikkert gjøres på flere måter.

Kjøpte bedre bordtennisracketer enn tidligere, og det virket å være fornuftig. Noen (tre) var ikke på Idrettsweekend i det hele tatt, og det tok tid å finne ut. Det kunne vært sjekket mot resepsjonen, som hadde oversikt. Kanskje vurdere å registrere seg inn med QR-kode.