Det evangelisk-lutherske kirkesamfunn

Tweens-1-aspect-ratio-16-9
Tweens-1-aspect-ratio-9-16

90 påmeldte til barneleiren 14. – 17. august

Vi gleder oss stort over den store pågangen til årets sommerleir for 4. – 7. klasse. Det er rett og slett fantastisk og et antall langt over det vi håpet på! Tre uker etter påmeldingen åpnet var leiren full og flere har blitt nødt til å tegne seg på ventelisten.

Vi jobber for at flest mulig av dem som står på venteliste skal få være med, og endelig beskjed vil bli gitt i slutten av måneden til dem det gjelder.

Det er fortsatt mulig å tegne seg opp der. Send gjerne en epost til oyvind.dovik@delk.no med ditt navn og telefonnummer, samt navn og fødselsår på barnet/barna.

Ellers så trenger vi – med full leir – enda flere som ber for leiren.

Ikke minst trenger vi flere ledere!

Vi trenger deg som har et hjerte for å legge til rette for at barna skal få personlige møter med Jesus og bli bedre kjent med både Ham og hverandre – enten du bidrar praktisk eller på andre måter.

De aktuelle dagene vi trenger ledere/frivillige/bidragsytere til er mandag 14. august – torsdag 17. august.

Har du ledig tid en eller flere av disse dagene/ettermiddagene?

Vi trenger all den hjelpen vi kan få. Om du kun har mulighet til å være med én ettermiddag så er dette likevel gull verdt, og uansett om du føler deg ung eller gammel er det behov for ditt bidrag og din tilstedeværelse!

Ta kontakt med leirsjef Rina Husby på tlf. 926 57 641 for en uforpliktende prat om mulige bidrag.

Det er ikke få mennesker som kan se tilbake på leir som det tidspunktet der man tok imot Jesus for første gang – så dette er virkelig en god prioritering av tid dersom du har mulighet til å bidra.