Det evangelisk-lutherske kirkesamfunn

Tribuner1-scaled-aspect-ratio-16-9

DELK Together for fem skoler

500 elever, fem skoler, 5. til 10. klasse. Dette var deltakerne på en strålende aktivitetsdag i Oslofjord arena i Stokke. Granly skole la til rette for det som ble et viktig samlingspunkt for alle DELK-skolene.

Elevene hadde på forhånd valgt og blitt plassert i ulike aktivitetsgrupper. Her kunne man bli kjent med nye gjennom spennende aktiviteter som ballspill, redesign, skateboard, sjøørretfiske og mye mer.

Primus motor, Vidar Gjelstad, rammet inn dagen og kunne konstatere at DELK Together ble en stor suksess. Det sørget blant andre Peter Johansen for. Som skoleprest på Granly kunne han innlede dagen slik det gjøres hver dag i alle klasserom; med andakt.

Fra bonden Niels til verdenskjent illusjonist

Siden vi er i jubileumsåret, hadde tidligere tilsynsmann, Rolf Ekenes, en glimrende gjennomgang av DELKs historie på ti minutter. Her møtte elevene både bonden Niels, sognepresten i Ramnes, amtmannen i Jarlsberg og opptil flere tilsynsmenn.

En virkelig godsak var tidligere Granly-elev, nå verdenskjent illusjonist, Alexx Alexxander. Med sine hakeslippillusjoner fikk han til og med bord til å sveve.

Takk til alle på Granly som sto på for gi elevene våre disse gode opplevelsene.

Les mer om DELK Together i neste utgave av Underveis