Det evangelisk-lutherske kirkesamfunn

torp-konferansesenter-aspect-ratio-16-9
torp-konferansesenter-aspect-ratio-9-16

Nytt stevnested 2023

Sankthansstevnet flyttes til Torp konferansesenter i Sandefjord. Stevnet arrangeres over to dager i 2023, 17.-18. juni.

OBS: Dette er en uke tidligere enn vanlig.

Foto: Torp konferansesenter

Gjennestad vidergående skole har for mange vært det samme som DELKs sankthanstevne i flere tiår. Vi er takknemlig for alle stevner vi har hatt i det vakre parkanlegget der.

Dessverre så Gjennestad seg nødt til å avslutte samarbeidet med DELK, grunnet begrenset kapasitet for sommerdrift fremover. Kirkesamfunnet måtte derfor se seg om etter ny plassering for stevnet i fremtiden.

Programkomiteen og hovedkontoret har på kort tid vurdert flere stevnesteder for 2023, blant annet Skauen kirke og Bjerkely kirke. Etter en grundig vurdering falt hovedstyret ned på at vi arrangerer stevnet på Torp konferansesenter i 2023. For årene etter dette vil det gjøres en ny vurdering.

Hovedstyret falt også ned på at stevnet denne gangen blir over to dager, lørdag 17. juni og søndag 18. juni.

Foto: Torp konferansesenter

Torp konferansesenter ligger i Sandefjord kommune, ikke langt fra Torp flyplass. Hovedsalen har god kapasitet, rikelig plass i foajeen og flotte uteområder.

Det er en barnehage med flotte lekeområder, det er fotballbane, volleyballbane, grillplass, gapahuk og mye grassplen som gjør det enkelt med gode aktiviteter for barn og unge.

Det blir lagt til rette for camping på området, men overnatting i rom må gjøres utenfor området. Her vil det gjøres avtale med hoteller i nærheten med stevnepriser.

Vi ser frem til å arrangere stevnet i nye omgivelser og ønsker alle hjertelig velkommen til Sandefjord! Sett av datoene allerede nå. Program og mer informasjon vil komme i løpet av vinteren 2023.