Det evangelisk-lutherske kirkesamfunn

Olaf-Engestol-scaled-aspect-ratio-16-9
Olaf-Engestol-scaled-aspect-ratio-9-16

Olaf Engestøl ansatt som menighetsprest i Jæren menighet

Tilsettingsutvalget kunngjør den gode nyheten at Olaf Engestøl har takket ja til tjenesten som menighetsprest i nye Jæren menighet i Rogaland. Tilsettingsutvalget kommer med følgende kunngjøring:

«Tilsettingsutvalget i DELK har tilbudt Olaf Engestøl tjenesten som menighetsprest i 30% fast stilling i Jæren menighet av DELK. Olaf har takket ja! Hovedstyret i DELK vil ivareta den formelle ansettelsen ved sitt møte i april. Oppstartdato vil være 1. august 2022. Tilsettingsutvalget sammen med DELKs personalkomité ønsker Guds velsignelse over Olafs tjeneste og over Jæren menighet.»

Olaf Engestøl jobber allerede som menighetsprest i Dalane menighet i en deltidsstilling og har det siste året vært ansatt som i en prosjektstilling i Jæren menighet. Dalane menighet har også delt rikelig av Olafs arbeidstid med den nye menigheten, blant annet ved at Olaf har hatt mange gudstjenester på Jæren. Olaf er småbarnsfar, gift med Veronica og bosatt på Jæren. Han arbeider også som lærer på Tryggheim videregående skole.