Det evangelisk-lutherske kirkesamfunn

GustjSand-aspect-ratio-16-9
Sand04-aspect-ratio-9-16

Strålende menighetsdag for Moe og Ryenberget

Gudstjenesten 21. mai 2017 ble flyttet utendørs til idylliske Sand i strandkanten ved den gamle kommunegrensa mellom Stokke og Sandefjord. Der feiret vi gudstjeneste og nøt ettermiddagen sammen med Ryenberget menighet fra Oslo.

Gudstjenesten 21. mai ble flyttet utendørs til idylliske Sand i strandkanten ved den gamle kommunegrensa mellom Stokke og Sandefjord. Der feiret vi gudstjeneste og nøt ettermiddagen sammen med Ryenberget menighet fra Oslo.

Oslo-presten, Kristoffer Hansen-Ekenes, tok likeså godt med seg hele menigheten sin til Sandefjord. Det gamle fabrikklokalet, som er omgjort til et flott forsamlingslokale, fungerte utmerket som kirkerom med vinduene mot Guds egen skjærgård som altertavle. Stedet eies av ekteparet Thorsnes, som inviterte oss alle.

Omtrent 130 personer fikk oppleve en søndag der både sola og fellesskapet strålte. Flere musikere bidro til å løfte blikket oppover, både i gudstjenesten og i en egen minikonsert på ettermiddagen. Forholdene lå også godt til rette for aktiviteter for både barn, ungdom og voksne.

Det var meningsfylt, hyggelig og oppbyggelig å møtes til en felles menighetsdag i så flotte omgivelser.