Personvernerklæring for Det evangelisk-lutherske kirkesamfunn

Denne personvernerklæringen gjør rede for Det evangelisk-lutherske kirkesamfunns (heretter DELK) håndtering av personopplysninger som samles inn for å utøve våre tjenester overfor medlemmer og andre vi jobber med.

Behandlingsansvarlig i DELK er daglig leder om ikke oppgaver er delegert. Henvendelser for innsyn, retting eller sletting av personopplysninger kan gjøres til administrasjonsleder på DELKs hovedkontor.

Medlemskap

Fra våre medlemmer må vi ha navn, adresse, fødselsdato. Det er fordel om vi også får opplysning om telefonnummer og e-post adresse. Disse opplysningene er grunnlag for å rapportere på antall medlemmer for å motta offentlig tilskudd til drift av hele vår organisasjon. I tillegg trenger vi kontaktinformasjon på medlemmer for å kunne ha en god kommunikasjon til medlemmer både fra den menighet man er knyttet til og fra kirkesamfunnets sentralledd. Når man melder seg inn i kirkesamfunnet samtykker man til at DELK bruker personopplysninger til å sende medlemsblad og nyhets/gaveønskebrev og annen informasjon. Ved avsluttet medlemskap slettes dine personopplysninger.

E-post

Du kan sende e-post til oss, men husk at alle virksomheter er sårbare for datatyveri. Du bør derfor ikke sende sensitivt innhold per e-post. Om vi mottar en slik e-post, behandler vi e-posten i henhold til innhold og sletter den straks.

Nyhetsbrev

Som medlem hos oss kan du melde deg på som mottaker av nyhetsinformasjon fra menighet og kirkesamfunn. For at vi skal kunne sende deg slikt må du registrere din e-post adresse hos oss. Denne lagres i en egen database, deles ikke men andre og e-post adressen slettes når den ikke lengre er i bruk.

Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å kartlegge besøkende og deres bruk. Dette gjør vi for å tilpasse og gjøre nettstedet vårt mest mulig relevant for våre besøkende. Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger. Du kan selv forhindre at informasjonskapsler blir lagret på datamaskinen din ved å endre innstillinger i nettleseren.

Påmelding kurs og arrangementer

Via vår nettside og nyhetsbrev er det mulig å melde seg på arrangementer. I tilknytning til dette samler vi informasjon som navn og kontaktopplysninger i tillegg til allergier og behov for tilretteleggelse. Disse personopplysningene blir ikke brukt til andre formål enn å administrere arrangementet. Personopplysningene vil slettes etter endt arrangement. Vi innhenter egne samtykker for å kartlegge interesse og ønske om å motta invitasjon til nye arrangementer.

Undrumsdal 22.02.2019